Termékleírás
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A TERMÉKRŐL:
Kiemelkedő fehérjetartalom: 92%
Hozzáadott, funkcionális l-arginin-hidrokloriddal
Magas aminosav tartalom
Extra gyors és könnyű felszívódás
Rendkívül alacsony zsír- és szénhidráttartalom
Alacsony nátrium tartalom
Hozzáadott cukor nélkül
Sztíviával
Gluténmentes
Laktózmentes
Krémes állag
HYDRO WHEY ZERO: AZ ABSZOLÚT GYŐZTES
Fehérjepor kategóriában kinek ítélnénk az abszolút győztescímet? A díjat kapja…a Hydro Whey Zero, amely kristálytiszta és gyors, mint avillám!
A 92%-os fehérjetartalmú Hydro Whey Zero egy hidrolizálttejsavó-fehérje izolátum, mely a hidrolizálásnak köszönhetően fénysebességgeltölti fel izmainkat, gyakorlatilag azonnali aminosav utánpótlást jelent.Laktóz- és gluténmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Szénhidrát- észsírtartalma minimális, nem tart vissza vizet, így versenyfelkészülés, de akárverseny alatt is fogyaszthatjuk. A hozzáadott aminosav elősegíti a gyorsabbregenerációt és csökkenti az izomlázat.
A legtisztább fehérjepor* a legelszántabbaknak, a legjobberedményekért!
* a BioTechUSA termékkínálatában
1 ADAGBAN (25 g):
23 g fehérje
ebből 5 g BCAA
L-arginin HCl – nitrogén-monoxid produkciót elősegítő –funkcionális aminosavval kiegészítve
Kiknek ajánljuk a Hydro Whey Zero-t?
a Hydro Whey Zero kiváló fehérjeforrás mindenki számára,94%-os fehérjetartalmánál fogva segít megőrizni az izomtömeget, valaminthozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is
azoknak, akik fehérjebevitelüket minőségifehérjekészítményből szeretnék fedezni, tejcukor érzékenységük miatt azonbankerülniük kell a laktózt
azoknak, akik közel 100%-os fehérjetartalmú készítményeketkeresnek finom és krémes ízekben
azoknak, akik edzés utánra szinte azonnal hasznosulófehérjeport keresnek a regenerálódáshoz
versenyfelkészüléshez (esztétikai sportok)
gluténérzékenyeknek
HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE HIDROLIZÁTUM?
A hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) egyelőemésztett és részlegesen hidrolizált fehérjepor. A hidrolizálás soránspeciális enzimek segítségével rövidebb peptidekre bontják a fehérjeláncokat,melynek nyomán az adott formula emésztéséhez és felszívódásához szükséges időlerövidül. A fokozottan hidrolizált fehérjék még kevésbé allergének, mint atöbbi fehérjefajta, ezért gyakran használják orvosi célú fehérje-kiegészítők éstápszerek előállításánál.
MI A LAKTÓZ INTOLERANCIA?
A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát,mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorbancsecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorbanmár nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkorlaktóz-intolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75%-alaktóz érzékeny.
HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE IZOLÁTUM?
A gyártási folyamat során egy többlépcsős ultra- éskeresztszűrési mikro eljárással a tejsavóból leválasztjuk a laktózt. Így egykiemelkedően tiszta, könnyen emészthető, jól oldódó tejsavó-fehérje izolátumot(WPI) állítunk elő, ami a tejsavó-fehérje koncentrátum (WPC) tovább tisztítottváltozata, és a hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) alapanyaga, mely ígymég kevesebb szénhidrátot és zsírt tartalmaz.
MIÉRT SZÜKSÉGES FEHÉRJÉT FOGYASZTANOD?
A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet általelőállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás, napiszinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani azizomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb afehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénknövelni, vagy ha idősödünk.
MIÉRT VÁLASSZ FEHÉRJE KIEGÉSZÍTŐT?
A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékonymódja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi vízkell hozzá. A fehérjepor könnyen emészthető és a nagymértékű húsfogyasztássalellentétben nem savasít. A fehérjeporok készülhetnek tejből, de lehetnek állativagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).
A Hydro Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhezhasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
Kiszerelés: 454 g (20 adag)
Átlagos tápérték adatok 100 g/25 g/50 g termékben (1adag: 25 g, adagok száma a termékben: 1, napi adag: 2 x 25 g): Energia 1587 kJ(374 kcal)/397 kJ (93 kcal)/794 kJ (187 kcal), Zsír 0,40 g/0,10 g/0,20 g,amelyből telített zsírsavak 0,22 g/0,06 g/0,11 g, Szénhidrát 0,50 g/0,13 g/0,25g, amelyből cukrok** 0,40 g /0,10 g/0,20 g/, Fehérje 92 g/23 g/46 g, Só 0,23g/0,06 g/0,12 g.
Aminosavak egy adagban (25 g): Esszenciális aminosavak(Valin, Izoleucin, Leucin, Hisztidin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin,Triptofán) 10,6 g; Feltételesen esszenciális aminosavak (Tirozin,Arginin, Cisztein, Prolin, Glutamin, Glutaminsav és Hidroxiprolin) 7,3 g; Nemesszenciális aminosavak (Alanin, Aszparaginsav, Glicin, Szerin) 5,1 g.Összes BCAA: 5 g.
Felhasználási javaslat: Keverj el 1 adagot (25 g, 1adagolókanál=2 púpozott evőkanál) 250 ml vízben és fogyaszd naponta kétalkalommal.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A TERMÉKRŐL:
Kiemelkedő fehérjetartalom: 92%
Hozzáadott, funkcionális l-arginin-hidrokloriddal
Magas aminosav tartalom
Extra gyors és könnyű felszívódás
Rendkívül alacsony zsír- és szénhidráttartalom
Alacsony nátrium tartalom
Hozzáadott cukor nélkül
Sztíviával
Gluténmentes
Laktózmentes
Krémes állag
HYDRO WHEY ZERO: AZ ABSZOLÚT GYŐZTES
Fehérjepor kategóriában kinek ítélnénk az abszolút győztescímet? A díjat kapja…a Hydro Whey Zero, amely kristálytiszta és gyors, mint avillám!
A 92%-os fehérjetartalmú Hydro Whey Zero egy hidrolizálttejsavó-fehérje izolátum, mely a hidrolizálásnak köszönhetően fénysebességgeltölti fel izmainkat, gyakorlatilag azonnali aminosav utánpótlást jelent.Laktóz- és gluténmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Szénhidrát- észsírtartalma minimális, nem tart vissza vizet, így versenyfelkészülés, de akárverseny alatt is fogyaszthatjuk. A hozzáadott aminosav elősegíti a gyorsabbregenerációt és csökkenti az izomlázat.
A legtisztább fehérjepor* a legelszántabbaknak, a legjobberedményekért!
* a BioTechUSA termékkínálatában
1 ADAGBAN (25 g):
23 g fehérje
ebből 5 g BCAA
L-arginin HCl – nitrogén-monoxid produkciót elősegítő –funkcionális aminosavval kiegészítve
Kiknek ajánljuk a Hydro Whey Zero-t?
a Hydro Whey Zero kiváló fehérjeforrás mindenki számára,94%-os fehérjetartalmánál fogva segít megőrizni az izomtömeget, valaminthozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is
azoknak, akik fehérjebevitelüket minőségifehérjekészítményből szeretnék fedezni, tejcukor érzékenységük miatt azonbankerülniük kell a laktózt
azoknak, akik közel 100%-os fehérjetartalmú készítményeketkeresnek finom és krémes ízekben
azoknak, akik edzés utánra szinte azonnal hasznosulófehérjeport keresnek a regenerálódáshoz
versenyfelkészüléshez (esztétikai sportok)
gluténérzékenyeknek
HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE HIDROLIZÁTUM?
A hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) egyelőemésztett és részlegesen hidrolizált fehérjepor. A hidrolizálás soránspeciális enzimek segítségével rövidebb peptidekre bontják a fehérjeláncokat,melynek nyomán az adott formula emésztéséhez és felszívódásához szükséges időlerövidül. A fokozottan hidrolizált fehérjék még kevésbé allergének, mint atöbbi fehérjefajta, ezért gyakran használják orvosi célú fehérje-kiegészítők éstápszerek előállításánál.
MI A LAKTÓZ INTOLERANCIA?
A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát,mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorbancsecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorbanmár nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkorlaktóz-intolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75%-alaktóz érzékeny.
HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE IZOLÁTUM?
A gyártási folyamat során egy többlépcsős ultra- éskeresztszűrési mikro eljárással a tejsavóból leválasztjuk a laktózt. Így egykiemelkedően tiszta, könnyen emészthető, jól oldódó tejsavó-fehérje izolátumot(WPI) állítunk elő, ami a tejsavó-fehérje koncentrátum (WPC) tovább tisztítottváltozata, és a hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) alapanyaga, mely ígymég kevesebb szénhidrátot és zsírt tartalmaz.
MIÉRT SZÜKSÉGES FEHÉRJÉT FOGYASZTANOD?
A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet általelőállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás, napiszinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani azizomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb afehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénknövelni, vagy ha idősödünk.
MIÉRT VÁLASSZ FEHÉRJE KIEGÉSZÍTŐT?
A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékonymódja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi vízkell hozzá. A fehérjepor könnyen emészthető és a nagymértékű húsfogyasztássalellentétben nem savasít. A fehérjeporok készülhetnek tejből, de lehetnek állativagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).
A Hydro Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhezhasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
Kiszerelés: 454 g (20 adag)
Átlagos tápérték adatok 100 g/25 g/50 g termékben (1adag: 25 g, adagok száma a termékben: 1, napi adag: 2 x 25 g): Energia 1587 kJ(374 kcal)/397 kJ (93 kcal)/794 kJ (187 kcal), Zsír 0,40 g/0,10 g/0,20 g,amelyből telített zsírsavak 0,22 g/0,06 g/0,11 g, Szénhidrát 0,50 g/0,13 g/0,25g, amelyből cukrok** 0,40 g /0,10 g/0,20 g/, Fehérje 92 g/23 g/46 g, Só 0,23g/0,06 g/0,12 g.
Aminosavak egy adagban (25 g): Esszenciális aminosavak(Valin, Izoleucin, Leucin, Hisztidin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin,Triptofán) 10,6 g; Feltételesen esszenciális aminosavak (Tirozin,Arginin, Cisztein, Prolin, Glutamin, Glutaminsav és Hidroxiprolin) 7,3 g; Nemesszenciális aminosavak (Alanin, Aszparaginsav, Glicin, Szerin) 5,1 g.Összes BCAA: 5 g.
Felhasználási javaslat: Keverj el 1 adagot (25 g, 1adagolókanál=2 púpozott evőkanál) 250 ml vízben és fogyaszd naponta kétalkalommal.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A TERMÉKRŐL:
Kiemelkedő fehérjetartalom: 92%
Hozzáadott, funkcionális l-arginin-hidrokloriddal
Magas aminosav tartalom
Extra gyors és könnyű felszívódás
Rendkívül alacsony zsír- és szénhidráttartalom
Alacsony nátrium tartalom
Hozzáadott cukor nélkül
Sztíviával
Gluténmentes
Laktózmentes
Krémes állag
HYDRO WHEY ZERO: AZ ABSZOLÚT GYŐZTES
Fehérjepor kategóriában kinek ítélnénk az abszolút győztescímet? A díjat kapja…a Hydro Whey Zero, amely kristálytiszta és gyors, mint avillám!
A 92%-os fehérjetartalmú Hydro Whey Zero egy hidrolizálttejsavó-fehérje izolátum, mely a hidrolizálásnak köszönhetően fénysebességgeltölti fel izmainkat, gyakorlatilag azonnali aminosav utánpótlást jelent.Laktóz- és gluténmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Szénhidrát- észsírtartalma minimális, nem tart vissza vizet, így versenyfelkészülés, de akárverseny alatt is fogyaszthatjuk. A hozzáadott aminosav elősegíti a gyorsabbregenerációt és csökkenti az izomlázat.
A legtisztább fehérjepor* a legelszántabbaknak, a legjobberedményekért!
* a BioTechUSA termékkínálatában
1 ADAGBAN (25 g):
23 g fehérje
ebből 5 g BCAA
L-arginin HCl – nitrogén-monoxid produkciót elősegítő –funkcionális aminosavval kiegészítve
Kiknek ajánljuk a Hydro Whey Zero-t?
a Hydro Whey Zero kiváló fehérjeforrás mindenki számára,94%-os fehérjetartalmánál fogva segít megőrizni az izomtömeget, valaminthozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is
azoknak, akik fehérjebevitelüket minőségifehérjekészítményből szeretnék fedezni, tejcukor érzékenységük miatt azonbankerülniük kell a laktózt
azoknak, akik közel 100%-os fehérjetartalmú készítményeketkeresnek finom és krémes ízekben
azoknak, akik edzés utánra szinte azonnal hasznosulófehérjeport keresnek a regenerálódáshoz
versenyfelkészüléshez (esztétikai sportok)
gluténérzékenyeknek
HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE HIDROLIZÁTUM?
A hidrolizál
tejsavó-fehérje izolátum (WPH) egyelőemésztett és részlegesen hidrolizált fehérjepor. A hidrolizálás soránspeciális enzimek segítségével rövidebb peptidekre bontják a fehérjeláncokat,melynek nyomán az adott formula emésztéséhez és felszívódásához szükséges időlerövidül. A fokozottan hidrolizált fehérjék még kevésbé allergének, mint atöbbi fehérjefajta, ezért gyakran használják orvosi célú fehérje-kiegészítők éstápszerek előállításánál.
MI A LAKTÓZ INTOLERANCIA?
A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát,mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorbancsecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorbanmár nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkorlaktóz-intolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75%-alaktóz érzékeny.
HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE IZOLÁTUM?
A gyártási folyamat során egy többlépcsős ultra- éskeresztszűrési mikro eljárással a tejsavóból leválasztjuk a laktózt. Így egykiemelkedően tiszta, könnyen emészthető, jól oldódó tejsavó-fehérje izolátumot(WPI) állítunk elő, ami a tejsavó-fehérje koncentrátum (WPC) tovább tisztítottváltozata, és a hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) alapanyaga, mely ígymég kevesebb szénhidrátot és zsírt tartalmaz.
MIÉRT SZÜKSÉGES FEHÉRJÉT FOGYASZTANOD?
A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet általelőállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás, napiszinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani azizomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb afehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénknövelni, vagy ha idősödünk.
MIÉRT VÁLASSZ FEHÉRJE KIEGÉSZÍTŐT?
A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékonymódja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi vízkell hozzá. A fehérjepor könnyen emészthető és a nagymértékű húsfogyasztássalellentétben nem savasít. A fehérjeporok készülhetnek tejből, de lehetnek állativagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).
A Hydro Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhezhasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
Kiszerelés: 454 g (20 adag)
Átlagos tápérték adatok 100 g/25 g/50 g termékben (1adag: 25 g, adagok száma a termékben: 1, napi adag: 2 x 25 g): Energia 1587 kJ(374 kcal)/397 kJ (93 kcal)/794 kJ (187 kcal), Zsír 0,40 g/0,10 g/0,20 g,amelyből telített zsírsavak 0,22 g/0,06 g/0,11 g, Szénhidrát 0,50 g/0,13 g/0,25g, amelyből cukrok** 0,40 g /0,10 g/0,20 g/, Fehérje 92 g/23 g/46 g, Só 0,23g/0,06 g/0,12 g.
Aminosavak egy adagban (25 g): Esszenciális aminosavak(Valin, Izoleucin, Leucin, Hisztidin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin,Triptofán) 10,6 g; Feltételesen esszenciális aminosavak (Tirozin,Arginin, Cisztein, Prolin, Glutamin, Glutaminsav és Hidroxiprolin) 7,3 g; Nemesszenciális aminosavak (Alanin, Aszparaginsav, Glicin, Szerin) 5,1 g.Összes BCAA: 5 g.
Felhasználási javaslat: Keverj el 1 adagot (25 g, 1adagolókanál=2 púpozott evőkanál) 250 ml vízben és fogyaszd naponta kétalkalommal.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A TERMÉKRŐL:
Kiemelkedő fehérjetartalom: 92%
Hozzáadott, funkcionális l-arginin-hidrokloriddal
Magas aminosav tartalom
Extra gyors és könnyű felszívódás
Rendkívül alacsony zsír- és szénhidráttartalom
Alacsony nátrium tartalom
Hozzáadott cukor nélkül
Sztíviával
Gluténmentes
Laktózmentes
Krémes állag
HYDRO WHEY ZERO: AZ ABSZOLÚT GYŐZTES
Fehérjepor kategóriában kinek ítélnénk az abszolút győztescímet? A díjat kapja…a Hydro Whey Zero, amely kristálytiszta és gyors, mint avillám!
A 92%-os fehérjetartalmú Hydro Whey Zero egy hidrolizálttejsavó-fehérje izolátum, mely a hidrolizálásnak köszönhetően fénysebességgeltölti fel izmainkat, gyakorlatilag azonnali aminosav utánpótlást jelent.Laktóz- és gluténmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Szénhidrát- észsírtartalma minimális, nem tart vissza vizet, így versenyfelkészülés, de akárverseny alatt is fogyaszthatjuk. A hozzáadott aminosav elősegíti a gyorsabbregenerációt és csökkenti az izomlázat.
A legtisztább fehérjepor* a legelszántabbaknak, a legjobberedményekért!
* a BioTechUSA termékkínálatában
1 ADAGBAN (25 g):
23 g fehérje
ebből 5 g BCAA
L-arginin HCl – nitrogén-monoxid produkciót elősegítő –funkcionális aminosavval kiegészítve
Kiknek ajánljuk a Hydro Whey Zero-t?
a Hydro Whey Zero kiváló fehérjeforrás mindenki számára,94%-os fehérjetartalmánál fogva segít megőrizni az izomtömeget, valaminthozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is
azoknak, akik fehérjebevitelüket minőségifehérjekészítményből szeretnék fedezni, tejcukor érzékenységük miatt azonbankerülniük kell a laktózt
azoknak, akik közel 100%-os fehérjetartalmú készítményeketkeresnek finom és krémes ízekben
azoknak, akik edzés utánra szinte azonnal hasznosulófehérjeport keresnek a regenerálódáshoz
versenyfelkészüléshez (esztétikai sportok)
gluténérzékenyeknek
HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE HIDROLIZÁTUM?
A hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) egyelőemésztett és részlegesen hidrolizált fehérjepor. A hidrolizálás soránspeciális enzimek segítségével rövidebb peptidekre bontják a fehérjeláncokat,melynek nyomán az adott formula emésztéséhez és felszívódásához szükséges időlerövidül. A fokozottan hidrolizált fehérjék még kevésbé allergének, mint atöbbi fehérjefajta, ezért gyakran használják orvosi célú fehérje-kiegészítők éstápszerek előállításánál.
MI A LAKTÓZ INTOLERANCIA?
A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát,mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorbancsecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorbanmár nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkorlaktóz-intolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75%-alaktóz érzékeny.
HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE IZOLÁTUM?
A gyártási folyamat során egy többlépcsős ultra- éskeresztszűrési mikro eljárással a tejsavóból leválasztjuk a laktózt. Így egykiemelkedően tiszta, könnyen emészthető, jól oldódó tejsavó-fehérje izolátumot(WPI) állítunk elő, ami a tejsavó-fehérje koncentrátum (WPC) tovább tisztítottváltozata, és a hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) alapanyaga, mely ígymég kevesebb szénhidrátot és zsírt tartalmaz.
MIÉRT SZÜKSÉGES FEHÉRJÉT FOGYASZTANOD?
A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet általelőállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás, napiszinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani azizomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb afehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénknövelni, vagy ha idősödünk.
MIÉRT VÁLASSZ FEHÉRJE KIEGÉSZÍTŐT?
A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékonymódja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi vízkell hozzá. A fehérjepor könnyen emészthető és a nagymértékű húsfogyasztássalellentétben nem savasít. A fehérjeporok készülhetnek tejből, de lehetnek állativagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).
A Hydro Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhezhasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
Kiszerelés: 454 g (20 adag)
Átlagos tápérték adatok 100 g/25 g/50 g termékben (1adag: 25 g, adagok száma a termékben: 1, napi adag: 2 x 25 g): Energia 1587 kJ(374 kcal)/397 kJ (93 kcal)/794 kJ (187 kcal), Zsír 0,40 g/0,10 g/0,20 g,amelyből telített zsírsavak 0,22 g/0,06 g/0,11 g, Szénhidrát 0,50 g/0,13 g/0,25g, amelyből cukrok** 0,40 g /0,10 g/0,20 g/, Fehérje 92 g/23 g/46 g, Só 0,23g/0,06 g/0,12 g.
Aminosavak egy adagban (25 g): Esszenciális aminosavak(Valin, Izoleucin, Leucin, Hisztidin, Lizin, Metionin, Fenilalanin, Treonin,Triptofán) 10,6 g; Feltételesen esszenciális aminosavak (Tirozin,Arginin, Cisztein, Prolin, Glutamin, Glutaminsav és Hidroxiprolin) 7,3 g; Nemesszenciális aminosavak (Alanin, Aszparaginsav, Glicin, Szerin) 5,1 g.Összes BCAA: 5 g.
Felhasználási javaslat: Keverj el 1 adagot (25 g, 1adagolókanál=2 púpozott evőkanál) 250 ml vízben és fogyaszd naponta kétalkalommal.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A TERMÉKRŐL:
Kiemelkedő fehérjetartalom: 92%
Hozzáadott, funkcionális l-arginin-hidrokloriddal
Magas aminosav tartalom
Extra gyors és könnyű felszívódás
Rendkívül alacsony zsír- és szénhidráttartalom
Alacsony nátrium tartalom
Hozzáadott cukor nélkül
Sztíviával
Gluténmentes
Laktózmentes
Krémes állag
HYDRO WHEY ZERO: AZ ABSZOLÚT GYŐZTES
Fehérjepor kategóriában kinek ítélnénk az abszolút győztescímet? A díjat kapja…a Hydro Whey Zero, amely kristálytiszta és gyors, mint avillám!
A 92%-os fehérjetartalmú Hydro Whey Zero egy hidrolizálttejsavó-fehérje izolátum, mely a hidrolizálásnak köszönhetően fénysebességgeltölti fel izmainkat, gyakorlatilag azonnali aminosav utánpótlást jelent.Laktóz- és gluténmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Szénhidrát- észsírtartalma minimális, nem tart vissza vizet, így versenyfelkészülés, de akárverseny alatt is fogyaszthatjuk. A hozzáadott aminosav elősegíti a gyorsabbregenerációt és csökkenti az izomlázat.
A legtisztább fehérjepor* a legelszántabbaknak, a legjobberedményekért!
* a BioTechUSA termékkínálatában
1 ADAGBAN (25 g):
23 g fehérje
ebből 5 g BCAA
L-arginin HCl – nitrogén-monoxid produkciót elősegítő –funkcionális aminosavval kiegészítve
Kiknek ajánljuk a Hydro Whey Zero-t?
a Hydro Whey Zero kiváló fehérjeforrás mindenki számára,94%-os fehérjetartalmánál fogva segít megőrizni az izomtömeget, valaminthozzájárul a normál csontozat fenntartásához és az izomtömeg növekedéséhez is
azoknak, akik fehérjebevitelüket minőségifehérjekészítményből szeretnék fedezni, tejcukor érzékenységük miatt azonbankerülniük kell a laktózt
azoknak, akik közel 100%-os fehérjetartalmú készítményeketkeresnek finom és krémes ízekben
azoknak, akik edzés utánra szinte azonnal hasznosulófehérjeport keresnek a regenerálódáshoz
versenyfelkészüléshez (esztétikai sportok)
gluténérzékenyeknek
HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE HIDROLIZÁTUM?
A hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) egyelőemésztett és részlegesen hidrolizált fehérjepor. A hidrolizálás soránspeciális enzimek segítségével rövidebb peptidekre bontják a fehérjeláncokat,melynek nyomán az adott formula emésztéséhez és felszívódásához szükséges időlerövidül. A fokozottan hidrolizált fehérjék még kevésbé allergének, mint atöbbi fehérjefajta, ezért gyakran használják orvosi célú fehérje-kiegészítők éstápszerek előállításánál.
MI A LAKTÓZ INTOLERANCIA?
A laktóz, vagy más néven tejcukor egy összetett szénhidrát,mely a tej szárazanyag tartalmának 2-8%-át teszi ki. A tejcukorra elsősorbancsecsemőkorban van szükségünk, ezért gyakran előfordul, hogy a szervezet felnőttkorbanmár nem állítja elő a lebontásához szükséges laktáz enzimet, ilyenkorlaktóz-intolerancia alakul ki. Napjainkban a föld lakosságának közel 75%-alaktóz érzékeny.
HOGYAN KÉSZÜL A TEJSAVÓ-FEHÉRJE IZOLÁTUM?
A gyártási folyamat során egy többlépcsős ultra- éskeresztszűrési mikro eljárással a tejsavóból leválasztjuk a laktózt. Így egykiemelkedően tiszta, könnyen emészthető, jól oldódó tejsavó-fehérje izolátumot(WPI) állítunk elő, ami a tejsavó-fehérje koncentrátum (WPC) tovább tisztítottváltozata, és a hidrolizált tejsavó-fehérje izolátum (WPH) alapanyaga, mely ígymég kevesebb szénhidrátot és zsírt tartalmaz.
MIÉRT SZÜKSÉGES FEHÉRJÉT FOGYASZTANOD?
A fehérje testünk fontos építőeleme, a szervezet általelőállított és külső forrásból bevitt aminosavak alkotta tápanyagforrás, napiszinten kell fogyasztanunk a szervezetünk önfenntartásához. Segít megtartani azizomzatunkat a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. Nagyobb afehérjeigényünk, ha rendszeresen sportolunk, ha az izomtömegünket szeretnénknövelni, vagy ha idősödünk.
MIÉRT VÁLASSZ FEHÉRJE KIEGÉSZÍTŐT?
A fehérjebevitel gyors, praktikus és rendkívül hatékonymódja a fehérjekészítmények fogyasztása, csak fehérjepor, shaker és némi vízkell hozzá. A fehérjepor könnyen emészthető és a nagymértékű húsfogyasztássalellentétben nem savasít. A fehérjeporok készülhetnek tejből, de lehetnek állativagy növényi eredetűek vagy ezek kombinációi. Felszívódásuk lehet gyors (30-40perc), közepes (1-2 óra) vagy lassú (2 óránál hosszabb időtartam).
A Hydro Whey Zero az összes többi BioTechUSA termékhezhasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
Kiszerelés: 454 g (20 adag)
Átlagos tápérték adatok 100 g/25 g/50 g termékben (1adag: 25 g, adagok száma a termékben: 1, napi adag: 2 x 25 g): Energia 1587 kJ(374 kcal)/397 kJ (93 kcal)/794 kJ (187 kcal), Zsír 0,40 g/0,10 g/0,20 g,amel ből telített zsírsavak 0,22 g/0,
Extra információ
Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.
A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!
A fent látható kép illusztráció. A termék a valóságban eltérő lehet.